söndag 10 augusti 2008

Fler mobiltingestar

En vecka i Danmark brukar innebära tillskott bland mobiltingestarna. Panduro har ett vackert flerfärgat garn som jag använt till två tuttifruttifodral som jag gjort tidigare. Nu har jag använt andra färgvarianter av det garnet till dekor.




Tingest (1) är ett blått fodral med ränder. Lite väl smågulligt kanske, men det är egentligen inget mot det rosa iPod-fodralet som är tingest (2).



I dekorgarnet till tingest (3) fanns det lite för mycket av bakgrundsfärgen för att hjärtat ska framträda riktigt tydligt. Men det är ändå fint.



Och så förstås ett riktigt extremgulligt fodral med melerat hjärta och rosa bakgrundsfärg. Passar också lite bredare telefoner.



Jag sätter inte karbinhakar på alla mobiltingestarna eftersom det ofta är en hake på det halssnöre som man ska hänga dem i och då blir två lite överkurs. iPodfodralen behöver dock någon typ av låsmekanism och där passar karbinhaken bra. Mobilfodralen ska inte låsas eftersom de ska sitta tajt och tillåta att man snabbt klämmer fram sin mobil när det ringer.

/Maia

Inga kommentarer: